in

Fornite-fans zoeken massaal naar buitengewoon zeldzame goudvis


Het gaat hier om de Mythic Goldfish en in tegenstelling tot normale vissen, is deze vis zeer levensgevaarlijk. Spelers die hun hengel uitwerpen vangen over het algemeen healing-items of bouwmaterialen, maar wanneer je geluk hebt, trek je deze vreemde gouden vis uit het water. Het beest kan naar vijanden toe worden geslingerd alsof het een granaat is en is echter veel sterker dan een normale granaat. Hieronder zie je hoe dit ongeveer in zijn werking gaat.

Dataminers bevestigden eerder al dat de vis bestond; ze hadden het bestand van de Myhtic Goldfish namelijk gevonden in de bestanden van de Chapter 2-update. Maar toen de vis na een week nog steeds niet was gevonden door de Fortnite community, begonnen Fortnite-fans te twijfelen aan het bestaan. Het diertje is in werkelijkheid meer een trofee en kan keer op keer worden hergebruikt; spelers moeten het item dan wel eerst weer oppakken. Het is vooralsnog onduidelijk hoeveel schade de vis precies doet, maar we kunnen concluderen dat je hem liever niet op je hoofd krijgt.

Spelers die op jacht willen gaan naar de vis, moeten heel veel geduld hebben. Veel Fortnite-fanaten zijn er al dagen lang naar op zoek, maar zonder succes. Het is dus belangrijk om geduldig te zijn, want dit glibberige diertje laat zich niet zomaar vangen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The (S)witcher 3 is een grafisch wonder – Column

Sims 4 University-uitbreiding is bevestigd