in

Fortnite: Battle Royale 3.2.0-update uitgebracht met nieuwe modus


De nieuwe Teams of 20-LTS-modus die woensdag nog werd aangekondigd door Epic is nu namelijk te spelen in Battle Royale. Bij de nieuwe Last Team Standing-modus worden 100 spelers opgedeeld in vijf teams van twintig spelers. Zij moeten het tegen elkaar opnemen totdat er nog maar één team over is. De Teams of 20-modus vanaf vandaag tijdelijk te spelen in Fortnite: Battle Royale. Het is nog niet duidelijk tot wanneer de modus in het spel zal blijven. Wel weten we dat de maximale lengte van een potje 25 minuten bedraagt.

Epic laat weten dat elk team bestaat uit vijf squads van vier spelers en dat alle teamgenoten in het groen weergegeven staan op de kaart, waar tegelijkertijd te zien is hoeveel spelers er per team nog in leven zijn. In de Teams of 20-modus zijn de kansen op het spawnen van chests, van 50-70% naar 60-80% en ammo boxes, van 65-80% naar 75-90% verhoogd. Ook zijn er in plaats van de gebruikelijke negen stormen er nu maar zes:

  • Storm Circle 1: Random location. 60s wait, 180s shrink time.
  • Storm Circle 2: Random location. 60s wait, 90s shrink time.
  • Storm Circle 3: Location centered on previous storm (for the rest of the match). 120s wait, 90s shrink time.
  • Storm Circle 4: 120s wait, 60s shrink.
  • Storm Circle 5: 180s wait, 60s shrink.
  • Storm Circle 6: 240s wait, 120s shrink.

Eerder kwam Epic Games al met een soortgelijke tijdelijke modus waarbij twee teams van vijftig spelers het tegen elkaar op moesten nemen totdat de tegenstander volledig was uitgeschakeld. Hierbij was friendly-fire voor het eerst uitgeschakeld in de gamemodus en konden spelers iedere teamgenoot medische hulp aanbieden.

Naast de nieuwe modus en skins brengt de 3.2.0-update ook een aantal aanpassingen naar de Battle Royale-modus van Fortnite. Zo krijgen spelers nu de credits wanneer zij tegenstanders elimineren door hen fall-damage aan te doen door bijvoorbeeld de fundering onder een speler kapot te maken of ze van een hoogte te laten vallen met de nieuwe Impulse Grenades die met de 2.5.0-update naar het spel kwam. Eerder kregen spelers hier geen kill door, maar werd het gezien als zelfmoord door de tegenstander.

Verder is de Hunting Rifle van de vorige update accurater geworden waardoor die nog sterker is dan eerst. Tot slot voegt de update nog een nieuwe skin toe aan Battle Royale: Burnout. De skin is een soort motorrijder met een zwart-rood outfit plus geblindeerde helm.

Afgelopen week kwam de 3.1.0-update nog naar Fortnite: Battle Royale. Deze voegde een nieuwe interest toe aan de Battle Royale map, genaamd Lucky Landing. In de nieuwe locatie staan verschillende gebouwtjes waar veel loot te vinden. Verder werd het jachtgeweer Hunting Rifle overgebracht van de Save the World-modus naar Battle Royale. Verder dook er onlangs op Reddit een heuse Starter Pack op voor Fortnite: Battle Royale. De bundel bevat 600 V-Bucks, de Rogue Agent-skin en Catalyst Back Bling. De starterpack is nog niet verkrijgbaar, wel weten we dat ie zo’n €4,- zal gaan kosten.

Als laatste Fortnite-nieuws waarschuwt Epic Games zijn Fortnite-spelers voor sites die ‘gratis’ V-Bucks weggeven. Via Twitter laat de ontwikkelaar weten dat sites die V-Bucks of andere in-game items gratis weggeven erg onveilig zijn en niet te vertrouwen. Pas dus goed op en geef niet zomaar je accountgegevens weg!

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles wat je nodig hebt voor je YouTube/Twitchkanaal! – De Harde Waarheid

Gerucht: Nieuwe Myst-game op komst