in

Fortnite: Battle Royale krijgt vandaag de heavy shotgun


Het wapen is vanaf 13.00 te gebruiken en de servers zullen gewoon online blijven. De heavy shotgun heeft meer range dan normale shotguns en is verder hetzelfde.

Epic Games voegt regelmatig nieuwe wapens toe aan Fortnite: Battle Royale en ze halen ook af en toe wapens uit het spel. Zo voegden ze recentelijk de C4 toe, een explosief dat op afstand gedetoneerd kan worden. Dit is handig om vijandige spelers in de val te lokken. Ook hebben ze rookgranaten uit het spel gehaald omdat ze niet vaak genoeg gebruikt werden.

Fortnite: Battle Royale heeft PUBG ingehaald

Volgens Superdata Research heeft Fortnite zijn grote concurrent PUBG ingehaald. In bepaalde aspecten doet Fortnite het al een tijdje beter dan PUBG. Zo had het in de laatste week van februari meer Twitch-kijkers. Bovendien heeft de game van Epic nog altijd een opwaarts traject terwijl PUBG zijn piek had in december, toen het spel officieel op de markt kwam.

Dit succes komt voor een groot gedeelte door de regelmatige updates die Fortnite heeft, waardoor het fris aan blijft voelen. Bovendien is het gratis om te spelen, waardoor veel spelers het spel even uit kunnen proberen om later cosmetische voorwerpen te kopen. Hoewel PUBG niet slecht verdiende in februari (de game leverde 103 miljoen dollar op) is het grootste gedeelte van hun inkomen eenmalige aankopen van 30 dollar/euro voor het spel, wat iedereen maar één keer hoeft te doen.

Fortnite: Battle Royale vs PUBG

Fortnite: Battle Royale kan nu ook op mobiel gespeeld worden. Voor nu kan het alleen op iOS, maar binnenkort zal de game ook aan Android geïntroduceerd worden. Om het te spelen op je mobiel heb je voor nu wel een uitnodiging nodig. Ben je benieuwd hoe Fortnite Mobile werkt? Bekijk hier onze let’s play met Lucas en Martin. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zelda: Breath of the Wild wint GDC-award

A Way Out review – Een bijzonder sociale belevenis