in

Fortnite: Battle Royale Season 5 patchnotes online


In de patchnotes geeft Epic al een paar tipjes van de sluier weg voor het vijfde seizoen van Fortnite: Battle Royale. Zo laat de ontwikkelaar onder meer weten: “Viking ships, desert outposts, and ancient statues have appeared across the island.” Om dit te kunnen ontdekken heeft de spelmodus een nieuw voertuig gekregen. Met de All Terrain Kart, een soort strandbuggy, kunnen spelers met hun vrienden zich voortbewegen over de map. In de vrijgegeven afbeelding is te zien dat een volledige squad van vier personen plaats kan nemen in het voertuig. Verder laat Epic weten dat het dak van de buggy dient als bounce pad.

Met de buggy is het ook mogelijk om te springen wanneer spelers goed samenwerken. De achterste passagiers moeten naar achteren leunen en op hetzelfde moment vervolgens weer naar voren leunen om een grote sprong te maken, waardoor het mogelijk is om rijdend over obstakels te springen. Wanneer spelers een succesvolle drift uitvoeren krijgen zij een boost waardoor de buggy nog harder gaat.

All Terrain Kart Fortnite Season 5

Er gingen al een aantal geruchten rond dat de Fortnite: Battle Royale-map zal veranderen in een woestijnachtige map. Met een uitgebrachte afbeelding lijkt het erop dat dit zeker het geval is. In de patchnotes praat Epic over Rifts waarmee spelers voor een “wilde rit” kunnen gaan. Door dit soort Rifts verdwenen en verschenen er de laatste tijd allerlei objecten. Zo verdween de grote hamburger boven de Durrr Burger-winkel van de Battle Royale-wereld naar een woestijn Californië en verschenen er plots in de map een anker en koets.

Hoe de map in Season 5 van de Battle Royale-modus er precies uit zal zien is dus nog niet bekend. Wel heeft Epic bekendgemaakt dat er nieuwe locaties, biomes en point-of-interest zijn toegevoegd. Over laatstgenoemde laat Epic zich nog niet uit, maar wat de locaties betreft zijn alleen de namen nog bekend. Dit zijn Paradise Palms en Lazy Links.

Rifts Fortnite Battle Royale Season 5

Op het moment van schrijven is de downtime van Fortnite begonnen en heeft Epic de update uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Over het vijfde seizoen is tot nu toe nog weinig bekend, maar op YouTube circuleert er al een ‘gelekte trailer’ rond. Hierin zijn onder meer de eerdergenoemde verdwenen en verschenen object te zien naast een moai en piratenschip. Ook zijn er al een aantal nieuwe skins onthuld. Zo is onder meer te zien dat er een vrouwelijke variant van de al eerder uitgekomen Burnout-skin in het spel zit.

Skins Season 5 Fortnite: Battle Royale

Nu het vijfde seizoen binnen Battle Royale van start is gegaan, mag je van ons binnenkort een complete samenvatting verwachten van welke veranderingen Epic Games allemaal heeft doorgevoerd aan de fictieve wereld van Fortnite: Battle Royale.

Als je geen genoeg van Season 4 kan krijgen en nog eens goed wil kijken wat het seizoen allemaal voor moois heeft gebracht, lees dan hier de samenvatting over het spectaculaire begin tot het knallende einde van het vierde seizoen binnen Fortnite: Battle Royale.

Inmiddel is de game live en wilden we natuurlijk meteen weten wat er gebeurt als je door een rift springt. Dit dus!

En hier onze eerste minuten in het nieuwe gebied in de game.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Season 4 in Fortnite: Battle Royale – Dit heb je misschien gemist

CS:GO-update blokkeert openen van lootboxen in Nederland en België