in

Fortnite en Bowsette in meestgezochte zoektermen pornhub


Na ‘Stormy Daniels’ was ‘Fortnite’ de populairste zoekterm op Pornhub. Hiermee verslaat het zoektermen als ‘4K’, ‘Romantic’ en ‘Threesome’. De zoekterm steeg met zestig procent binnen 24 uur toen de servers van de game crashte in april. Bowsette komt op de negende plaats.

Bowsette spant wel de kroon als het gaat om videogamepersonages. Ruim 34 miljoen keer werd het zoekwoord ingetikt op Pornhub. Brigitte en Overwatch waren ook zeer populair. Ook meldt de website dat ‘Red Dead Redemption 2’en gerelateerde zoektermen het zeer goed deden na de release.

Pornhub

pornhub

De PlayStation 4 werd van de consoles het meest gevolgd om porno te kijken, gevolgd door de Xbox One en PlayStation Vita. De Vita steeg met de helft ten opzichte van vorig jaar en de 3DS daalde met bijna dezelfde hoeveelheid.

pornhub

Tot slot deelde Pornhub ook de meestgezochte filmpersonages. Harley Quinn staat bovenaan met tien miljoen zoekopdrachten, gevolgd door Elastigirl uit The Incredibles. Verder wordt de lijst gedomineerd door Marvel-, DC- en Star Wars-personages.

pornhub

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlayerUnknown’s Battlegrounds PS4 review – Beter laat dan nooit

Spoilers: Glitch na einde Red Dead Redemption 2 hint naar remaster origineel