in

The End nadert in Fortnite


Wanneer er een Fortnite-seizoen eindigt, staat er altijd een hoop te gebeuren. Het einde van seizoen negen bracht bijvoorbeeld het epische eindgevecht tussen een gigantische robot en een monster. Dit gevecht heeft ertoe geleid dat de Fortnite-map er aan het begin van seizoen tien heel anders uit zag. Epic Games heeft inmiddels aangekondigd dat het einde van seizoen tiende Fortnite-wereld wederom op zijn kop gaat zetten. Het einde van seizoen tien werd zelfs een week uitgesteld in voorbereiding op het The End-evenement. Er is inmiddels een aftelklok opgedoken boven de Dusty Depot die lijkt af te tellen naar The End.

Fortnite

Volgens een aantal Fortnite-leakers en dataminers gaat het nieuwe seizoen van Fortnite een hoop dingen veranderen. Er zijn een heleboel nieuwe locaties gevonden in de bestanden. Daarnaast zijn er ook een aantal aanwijzingen gevonden die lijken te suggereren dat de map zoals we die nu kennen, compleet gaat verdwijnen.

In de verhaaltrailer van het tiende seizoen is te zien dat het iconische Fortnite-personage, Jonesy, in een soort vortex wordt gezogen. Wanneer het personage weer bij bewust zijn komt, zweeft hij door een multiversum waar hij allerlei historische Fortnite-items tegen het lijf vliegt. In het tweejarig bestaan van de populair battle royale-game zijn er enorm veel wapens, voertuigen, plaatsen en objecten uit het spel verdwenen.

Gedurende het tiende seizoen is Jonesy bezig geweest met het bouwen van een raket dat hem van deze planeet moet vervoeren. Als gevolg van de constructie zijn er in het seizoen een aantal rifts geopend. Deze portalen hebben wegen geopend naar verschillende universa, zo werd er een portaal geopend naar Arkham City, bekend van Batman, en werd er een doorgang naar de wereld van Borderlands gecreëerd.

Dataminers zijn erachter gekomen dat alle spelers tijdens The End naar een aparte plek worden vervoerd om naar het spektakel te kijken.

Alles lijkt erop te wijzen dat het einde van de battle royale-map zoals wij hem kennen er aan zit te komen. Wellicht betekent dit dat er een compleet nieuwe map wordt geïntroduceerd in seizoen 11.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google Assistant op Xbox One: Zo installeer en gebruik je de stemassistent

Nieuwe beelden van Luigi’s Mansion 3 onthuld