in

Fortnite kijken tijdens het spelen van Fornite?


Zo gek is het niet, iets kijken terwijl je aan het gamen bent. Sterker nog, het is best gebruikelijk geworden dezer dagen. Wanneer je immers een beeldscherm naast je game-scherm neerzet, is dit ook best te overzien. Epic gaat nog een stapje verder. Zo kondigde Epic aan dat gedurende het WK er in het scherm waarin het spel wordt gespeeld, een kleiner scherm in de hoek staat waarin het Fornite-wereldkampioenschap automatisch afgespeeld wordt.

Fortnite

Dit afbeelding-in-afbeelding scherm staat voor elke speler automatisch aan. De livestream die in de hoek wordt afgespeeld is net groot genoeg om het evenement te volgen, maar ook net groot genoeg om de speler flink af te leiden. Laten we het zo zeggen, het kan toch niet bevorderend werken in de endgame van een spannende match?

De exacte reden voor deze bizarre toevoeging tijdens het wereldkampioenschap is niet bekend. Is het trekken van zoveel mogelijk kijkers de achterliggende gedachte? Zijn er echt zoveel speler die gewoon niet kunnen kiezen tussen het kijken van het WK en het spelen van het spel? Of heeft het een andere reden?

Laat ons weten wij jullie denken en of jullie het een goed concept vinden!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dave Bautista wil rol in Gears-film, krijgt hem niet

Astral Chain staat garant voor bombastische actie