in

Forza Horizon 4 staat nu op Steam


Hier is de Steam-pagina te bezoeken. Het gaat om de standaard, deluxe en ultimate edities van de game. De standaard editie kost 69,99 euro en bevat de game en de Formula Drift Car Pack. De deluxe editie kost 89,99 euro en bevat de game, de Formula Drift Car Pack en een Car Pass. De ultimate editie tot slot kost 99,99 euro en bevat al het bovestaande, almede een aantal James Bond-wagens, het Lego Speed Champions-pakket en meer. Ook zijn er diverse losse autopakketten beschikbaar.

Iedereen die vanaf nu tot 14 maart inlogt in de game – ongeacht op welk platform – ontvangt daarnaast een virtuele versie van de 2019 Porsche 911 GT3 RS. Spelers hoeven alleen maar ingelogd te zijn op hun Xbox-profiel.

Forza Horizon 4 heeft op Steam ondersteuning voor cross-play met de versie van de game op Windows 10 en Xbox-consoles. De game speelt zich af in Groot-Brittannië, waarin spelers met 450 verschillende wagens kunnen racen. Een opvallend element van de game is dat er seizoenen in verwerkt zitten. Verschillende seizoenen en weersomstandigheden zorgen er voor dat er nieuwe routes geopend worden en dat de wegligging verandert.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bethesda is officieel onderdeel van Microsoft Xbox

Watch Dogs Legion heeft online multiplayer ontvangen