in

Forza Horizon 4 ontvangt laatste update in aanloop naar lancering Forza Horizon 5


Tijdens de Xbox-presentatie van Microsoft op E3 2021, werd Forza Horizon 5 officieel aangekondigd. De game verschijnt later dit jaar nog, op 9 november. De vorige game in de serie, Forza Horizon 4, krijgt binnenkort geen updates meer in aanloop naar de lancering van het vervolg.

Dit liet ontwikkelaar Playground Games weten tijdens de meest recente editie van Forza Monthly. Vandaag, op 29 juni, wordt de laatste update uitgebracht. “Met de lancering van Forza Horizon 5 als de grote prioriteit over de komende maanden, hebben we wat veranderingen gemaakt aan de maandelijkse updates voor Forza Horizon 4,” zegt Tom Butcher. “Dus om te beginnen met Series update 38, spelers die de game goed kennen zullen terugkerende content uit Series 7 tot 32 gaan zien.”

Hoewel de ontwikkelaar dus niet van plan is nieuwe auto’s toe te voegen aan de game, denken ze wel dat spelers genoeg plezier zullen beleven aan het herleven van oudere momenten. Zodra Forza Horizon 5 uitkomt, wil de ontwikkelaar ervoor zorgen dat Forza 4 een blijvende, leuke ervaring wordt. Hoe ze dit precies gaan doen, onthullen ze nog niet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft brengt Xbox Cloud Gaming naar iOS en Windows 10

Respawn Entertainment belooft Apex Legends-cheaters harder aan te pakken