in , , , , , , ,

Game Depressie

let niet op de spel en taal fouten , hoewel ik als kind op de basisschool zat heb ik nooit goed nederlands leren schrijven, bijvoorbeeld ik lees ook niet graag. 

Waar ik de laatste tijd veel moeite zijn voorwaarden en geschriften waar je als gamer moet instemmen om de game te mogen spelen, Call of Duty Vanguard had iets van 20 kantjes met geschrift en verbiedingen.

Natuurlijk begrijp ik dat je game code niet mag aanpassen en je niet mag cheaten. Maar ik heb het gevoel als je 20 kantjes aanbied die je kan doorlezen, de uitgever je altijd kan pakken met een rechtszaak meestal in amerika waar je als je iets doet wat niet gevallig is voor de uitgever van kritiek tot andere onschuldige zaken , je tekent voor je leven zolang je de game speelt en geïnstalleerd hebt staan.,  

Het geeft mij elke keer een naar gevoel en sla nu maar betas over en ik durf niet meer  2 versies van een game op 2 verschillende locaties te spelen omdat dat wel eens verkeerd kan zijn.  

Hoe gaan jullie als lezers ermee om en moet ik niet zo bang zijn en alle regeltjes lezen, wat me ook irriteert als je eenmaal ja hebt gezegd er later weer nieuwe regeltjes door de uitgever bijkomen en waar je weer ja moet zeggen zoals in destiny 2 of COD.

Ik hoop dat jullie tips hebben zodat je er relaxer mee om kan gaan. 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Je hoeft niet zo bang te zijn. Het is vaak een heleboel juridisch geneuzel. Dit is in principe nodig om het bedrijf en jou als gamer te beschermen. Juist om te voorkomen dat mensen het bedrijf aan klagen als iets ze niet aan staat. Daarnaast staan er regels in welke rechten de uitgever heeft als jij bijv cheat of het spel met een illegale crack speelt etc etc.
Ik snap dat het vervelend is en niemand de hele lap tekst gaat lezen maar het is dus geenzins bedoelt om de consument te pesten maar puur om de rechten van het bedrijf beschermen

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Lavalera
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Niemand leest die dingen. Er is eens een onderzoek geweest waarbij ergens in de algemene voorwaarden stond dat de klant ermee instemde dat zijn ziel aan de duivel zou worden verkocht. Nooit een reactie op gekomen.
Er was ook een bedrijf dat ergens had vermeld dat de eerste beller naar een bepaald nummer 10.000 dollar zou krijgen. Heeft jaren geduurd voordat iemand eens belde.

Dus maak je niet dik, dun is de mode! 🙂

Luigi1985
1 jaar geleden

Als die persoon was gaan werken in plaats van die dingen lezen, dan had ie die 10.000 was allang verdiend. Tenzij hij die dingen onder werktijd leest :P.

Ik moet altijd denken aan de beruchte South Park aflevering ‘human centipeda’

CarnifeX
1 jaar geleden

Ik heb er niet zo’n last van eerlijk gezegd. Ik erger mij er heel even aan, wanneer ik door de lap tekst moet scrollen. Zodra de game begint ben ik het al weer vergeten.

slayer1slayer
slayer1slayer
1 jaar geleden

Ik heb nog nooit de moeite genomen het te lezen eerlijk gezegd.

HanTheMan
1 jaar geleden
Antwoord aan  slayer1slayer

Niemand neemt de moeite om het te lezen omdat het een boel juridisch gewauwel is.
Southpark heeft hier ooit een briljantje aflevering over gemaakt!

https://www.southparkstudios.com/episodes/j6a6zs/south-park-humancentipad-season-15-ep-1

Review: Mega Man 11

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 juli