in

Game Freak reageert op kritiek Pokémon Sword en Shield


Masuda begint met het bedanken van alle fans die zoveel om Pokémon geven. Hij geeft aan dat hij alle reacties en opmerkingen rondom het nieuws van Pokémon Sword en Shield respecteert en waardeert. Tijdens de E3 werd door Nintendo bevestigd dat niet alle pokémon uit de vorige games overgezet kunnen worden naar Shield en Sword.

”Wij zijn, net als jullie, enorm gepassioneerd over Pokémon en elk spel is even belangrijk voor ons” De Pokémon-franchise heeft inmiddels zoveel generaties pokémon uitgebracht dat het steeds lastiger wordt om elke pokémon aan het nieuwe spel toe te voegen. Er zijn er simpelweg te veel. “Ik wil jullie laten weten dat het een hele moeilijke beslissing was voor mij” gaat Masuda verder. Het betekent echter niet dat wanneer een pokémon niet voorkomt in Shield en Sword, dat deze Pokémon ook niet meer in de volgende spellen verschijnt.

De wereld van Pokémon blijft evolueren, de Galar-regio zit vol met nieuwe wilde Pokémon, nieuwe trainers en nieuwe avonturen voor de speler. “We stoppen ons hart en ziel in dit spel, en we hopen dat jullie ons willen vergezellen in dit nieuwe avontuur” aldus Masuda.

Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november 2019 exclusief voor Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is Lovecrafthorror?

Harry Potter: Wizards Unite review – Niet zo magisch als zijn voorganger