in

Zo ziet Cyberpunk 2077 er op Xbox One X en Xbox Series X uit


Dat deed de ontwikkelaar gisteravond tijdens een plotselinge Night City Wire-livestream. Het is voor het eerst dat de consoleversie van de game uitgebreid wordt getoond. De livestream duurt ongeveer tien minuten.

De Xbox Series X-gameplay die wordt getoond, is overigens de Xbox One-versie die via backward compatibility wordt gespeeld. Pas in de loop van volgend jaar verschijnt er een next-gen update voor de game, waardoor hij nog beter moet lopen op de next-gen consoles.

CD Projekt Red laat weten dat het voor release een soortgelijke livestream uit gaat zenden met gameplay van de game draaiende op een PlayStation 4 en PlayStation 5. Wanneer deze livestream online komt is nog niet bekend. Morgenavond zendt het bedrijf wel een andere Night City Wire-livestream uit, dat onder andere draait om de rol die acteur Keanu Reeves in de game speelt.

Cyberpunk 2077 komt op 10 december uit op pc, Xbox One en PlayStation 4, en is dan via backward compatibility ook speelbaar op Xbox Series X, Series S en PlayStation 5.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sony-hoofd: ‘79,99 euro is een eerlijke prijs voor PS5-games’

Assassin’s Creed Valhalla is de beste lancering binnen franchise ooit