in

Gameplay van Planet Zoo onthuld


De gameplay-beelden zijn afkomstig uit het zevende hoofdstuk van Planet Zoo. Dit hoofdstuk speelt zich af in een subtropisch klimaat, in India en dit zien we terug in de architectuur. Zo zien we traditionele Indische paleizen, maar ook moderne New Delhi-achtige gebouwen. Het woestijnklimaat van India maakt het lastiger voor de speler om de dierentuin te onderhouden, de droogte maakt het bijvoorbeeld lastiger om een waterreservaat te onderhouden.

Planet Zoo

De effecten en invloeden van verschillende klimaten worden behandeld in de trailer. Vooral het probleem met de watervoorziening wordt in de trailer uitgelicht en besproken. Wanneer het water niet voldoet aan de hygiënerichtlijnen, worden dieren ziek of ongelukkig. De speler dient in dit geval een waterfilteringssysteem aan te leggen. Bij het aanleggen van een dergelijk systeem moet rekening worden gehouden met de aantrekkelijkheid van het park, het systeem moet dus idealiter uit het zicht van de bezoekers worden aangebracht. Ontwikkelaar Frontier Developments wil met dit voorbeeld de samenhang van keuzes in Planet Zoo demonstreren.

Verder toont de gameplay andere problemen waar spelers tegenaan kunnen lopen. Zo moeten de dierenverblijven goed worden onderhouden en worden afgestemd op de natuurlijke leefomgeving van de dieren. Denk hierbij aan de mogelijkheid om flora te laten bloeien.

Check de officiële gameplay-beelden van Planet Zoo hieronder.

Planet Zoo verschijnt 5 november voor pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Dragon Ball Z: Kakarot hands-on – De zoveelste Dragon Ball-game

Super Kirby Clash is gratis en komt vandaag uit