in

Gamers teleurgesteld met pc-versie Ninja Gaiden: Master Collection


De pc-versie is verkrijgbaar op Steam, en het is voor het eerst dat de moderne Ninja Gaiden-reeks op pc beschikbaar is. Kort na de lancering van het spel bracht Team Ninja een ongebruikelijke gids uit op de Steam-pagina van de game, waarin wordt uitgelegd hoe de game in full-screen gespeeld kan worden en hoe de resolutie van het spel aangepast kan worden.

Dat komt omdat Ninja Gaiden: Master Collection geen optiemenu heeft voor bovenstaande aanpassingen. Om de game in full-screen te spelen, moeten spelers op het vergroot-icoontje rechts bovenin drukken, vergelijkbaar met een webbrowser. Door de Escape-knop in te drukken wordt full-screen weer uitgezet.

De enige manier om de resolutie van de game aan te passen is in de opties van het spel in Steam zelf te gaan. Het kan dus niet in-game. Er kan gekozen worden tussen 720p, 1080p en 4k. Verdere grafische opties kunnen er niet gekozen worden. 

Ook muis- en toetsenbordondersteuning lijkt te ontbreken, waardoor gamers hebben geconcludeerd dat het een onaangepaste overzetting van de consoleversie van de game is. De game krijgt daardoor wisselvallige reviews van spelers op Steam.

Ninja Gaiden: Master Collection is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam. De collectie bevat Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. Daarnaast zit eerder verschenen downloadbare content ook in het pakket.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De beste PlayStation-deals van de week

Britse en Duitse voetballers komen naar Fortnite