in

Gearbox en 2K Games blijven samen aan Borderlands werken


Dat heeft Gearbox-CEO Randy Pitchford gemeld aan de website VGC. “Er zijn dingen waar we erg goed in zijn en er zijn dingen waar anderen beter in zijn. Wat betreft Borderlands houden we van onze relatie met Take-Two en 2K Games en willen we samen blijven werken aan alle aangekondigde en geplande Borderlands-content.”

Gisteren kondigde Embracer Group, de eigenaar van dochterondernemingen als THQ Nordic, Saber Interactive en Koch Media, aan voor 1,3 miljard dollar Gearbox Software over te nemen. De deal moet binnen drie maanden rond zijn en Randy Pitchford blijft CEO van de studio.

De Borderlands-games worden door 2K Games uitgegeven en het lijkt er dus niet op dat daar in de toekomst verandering in komt. Pitchford: “Ik verwacht dat we blijven samenwerken en samen nieuwe kansen blijven creëren… soms vind je gewoon de juiste groep die het volledige potentieel uit onze creatieve bezigheden haalt. We blijven openstaat voor die samenwerkingen.” Pitchford herbevestigt dat Borderlands als franchise eigendom van Gearbox blijft.

Aan GamesIndustry.biz laat 2K Games daarnaast ook weten dat de samenwerking tussen de uitgever en Gearbox niet verandert, ondanks de overname van Embracer Group. Het is niet bekend of er intern een nieuwe Borderlands-game in ontwikkeling is bij Gearbox.

borderlands

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In maart komt er nieuwe content naar Animal Crossing: New Horizons

Call of Duty: Black Ops Cold War-seizoensupdate is nu beschikbaar