in

Gearbox toont Borderlands GOTY en gratis texture pack The Handsome Collection


Borderlands: Game of the Year Edition verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game bevat op alle platformen verbeterd licht, texturen en personagemodellen. PS4 Pro- en Xbox One X- bezitters kunnen de game in 4K en HDR spelen.

De game krijgt inhoudelijk ook een aantal verbeteringen, waaronder de minimap uit Borderlands 2, verbeteringen aan het inventory-systeem en het automatisch oppakken van geld en munitie. Ook kunnen spelers gouden SHiFT Keys gebruiken om in-game items vrij te spelen, zijn er zes nieuwe wapens te vinden, is de Badder-eindbaas aangepast en kunnen spelers hun Vault Hunter uitgebreider samenstellen.

Tot slot bevat de game vier uitgebrachte dlc-pakketten en krijgen pc-spelers die de originele game bezitten op Steam de GOTY Edition gratis.

Borderlands

Ultra hd texture pack

Ook werd het Ultra HD Texture Pack aangekondigd, een gratis update voor Borderlands: The Handsome Collection. Het texture pack voegt een 4K-resolutie en HDR-optie toe aan de collectie, maar bezitters op alle platformen zullen de verbeteringen merken. Zo bevat de game betere anti-aliasing en soepelere schaduwen. Op de PS4 Pro, Xbox One X en pc krijgen spelers verbeterde 4K-omgevingen, -personages en -wapens. Exclusief voor pc-spelers is betere belichting.

The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en The Pre-Sequel met alle uitgebrachte dlc.

Borderlands

Borderlands

Borderlands

Borderlands 2 VR

Tot slot krijgt Borderlands 2 VR alle beschikbare dlc. Bezitters van de game, die vorig jaar werd uitgebracht, kunnen de dlc downloaden als gratis update.

Lees hier meer over aankondiging van Borderlands 3, waar Gearbox op 3 april meer over deelt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Verwijzingen naar Minecraft-maker verwijderd uit de game

Wat is artikel 13? – Het einde van het vrije internet is nabij