in

Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game


Dat heeft Gearbox-oprichter Randy Pitchford op Twitter laten weten. GamesBeat-redacteur Jeff Grubb meldde tijdens zijn show dat hij geruchten had gehoord over een nieuwe Borderlands-game, waar volgens hem meerdere studio’s aan zouden werken.

Pitchford reageerde op de geruchten op Twitter, waarbij hij ontkende dat andere studio’s een Borderlands-game ontwikkelen. “Deze geruchten zijn niet accuraat. Gearbox is de hoofdontwikkelaar van alle toekomstige games in de Borderlands-franchise (of alle games die er mee te maken hebben), zonder dat er andere studio’s aan te pas komen.”

Daarna gaf Pitchford toe dat er inderdaad een Borderlands-game in ontwikkeling is. “We werken aan geweldig materiaal dat je hopelijk gaat verrassen en verrukken. Als iemand talent heeft en mee wil werken aan Borderlands: we werken aan de grote :)” Wat Pitchford precies met “de grote” bedoelt is niet bekend, maar dat hij praat over een nieuwe Borderlands-game in ontwikkeling, is duidelijk.

Embracer Group – het moederbedrijf van onder andere Koch Media en THQ Nordic – nam eerder dit jaar Gearbox over. De ontwikkelaar blijft voor de Borderlands-reeks echter samenwerken met 2K Games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

CD Projekt schakelt modders in voor next-gen versie The Witcher 3

Conan Exiles komt naar Xbox Game Pass