in

Gelekt: Informatie GTA 6 en releasedatum PlayStation 5


De persoon in kwestie, die beweert een kleine ‘third party’-ontwikkelaar te zijn uit Europa, voorspelde ook specs van de PlayStation 5 die bleken te kloppen. Nu geeft hij aan dat hij een bekend bedrijf helpt met de ontwikkeling van een AAA-game die in 2020 uit moet komen voor de PlayStation 5.

GTA Redux

Later in zijn post noemt hij GTA 6. Volgens hem komt deze in 2020 rond de feestdagen uit en betaalt Sony op dit moment veel geld om de game een maand lang een PlayStation 5 exclusive te houden. Over het al dan niet exclusief uitbrengen van GTA 6 op de PlayStation 4 wordt volgens hem niet over gesproken. Verder heeft hij geruchten gehoord over Miami en New York als plek waar de game zich afspeelt, maar hij zegt erbij dat hij niet met 100% zekerheid kan zeggen of dit klopt.

Verder deelt hij een aantal andere games die op de planning staan of zelfs al in ontwikkeling zijn. Gran Turismo 7 (vr), PUBG Remastered, Last of Us 2 Remastered en Ghost of Tsushima Remastered staan volgens hem op de planning als PlayStation 5 exclusives. Battlefield Bad Company 3, Harry potter, Assassins creed en Horizon 2 komen uit voor de PlayStation 5. Ook GTA 6 wordt in dit rijtje genoemd, aangezien deze uiteindelijk voor meerdere consoles beschikbaar moet worden.

GTA5

Als we hem dus moeten geloven, weten we ook wanneer we de nieuwe PlayStation-console kunnen verwachten. Hij beweert dat de PlayStation 5 in maart of november van 2020 uitkomt.

We weten natuurlijk nog niet zeker wanneer GTA 6 eraan komt, maar eerder deze maand kwam er ook al een cv naar buiten van iemand die blijkbaar aan de voertuigen voor GTA 6 had gewerkt. De lekker zelf wist eerder al correct de juiste specs van de PlayStation naar buiten te brengen, dus het is mogelijk dat hij ook wat dit betreft juist zit.

Lees hier alle andere geruchten die we hebben verzameld over GTA 6.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Update: De laatste GTA 6-geruchten op een rij

De tocht der tochten!