in

Gerucht: Amazons streamingdienst gaat met Twitch werken


CNET laat weten dat Amazon hard bezig is aan het realiseren van deze dienst die de gebruiker games laat streamen zonder console of pc. Twee betrouwbare bronnen melden aan CNET dat Amazon bezig is met het inhuren van nieuwe mankracht om te helpen met het opzetten van een ‘nieuw initiatief’ wat volgens bronnen van CNET Amazons streamingdienst is.

CNET meldt dat één vacature het volgende vermelde: “We geloven dat de evolutie die begon met arcade-gemeenschappen, die uitgroeide tot de livestreams en e-sports van vandaag, zal doorgaan naar een toekomst waarin iedereen een gamer is en elke gamer kan creëren, concurreren, samenwerken en contact kan maken met anderen op grote schaal.” In een andere vacature wordt ook verwezen naar gamestreaming. Het rapport van CNET geeft tevens aan dat Twitch, dat eigendom is van Amazon, ook geïntegreerd gaat worden.

Amazon

Een precieze lanceerdatum is nog niet bekend en Amazon heeft zelf nog niks laten weten, maar het is goed mogelijk dat de streamingdienst eind 2020 nog uitkomt, samen met de Xbox Scarlett en PlayStation 5.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terminator: Resistance review – Fallout-game op budget

Bevrijd City 17 in Half-Life: Alyx