in

Gerucht: ‘Sonic Rangers’ is openwereldgame


Hoewel Sega afgelopen officieel geen naam voor de aankomende Sonic-titel onthulde, werd de naam ‘Sonic Rangers’ zowel in de metadata van de aankondigingstrailer als het officiële persbericht gevonden.

Leden van forum ResetEra merkten op dat gebruikers in verschillende oudere berichten op 4Chan die naam al eerder noemden en claimen de game te hebben getest. De game zou zich afspelen op een eiland, waar spelers puzzels oplossen en platformen om onder andere ervaringspunten te verdienen. Sonic zou dan ook beschikken over een skilltree met nieuwe vaardigheden, zoals de ‘spincycle’

Ook zouden er robots en andere eindbazen op het eiland zijn en zou de game ‘Ubisoft-achtige torens bevatten.

Hoewel de focustest mogelijk heeft plaatsgevonden, gaat het waarschijnlijk om een vroege versie van de game die mogelijk niet meer representatief is voor het eindproduct. Aan Eurogamer liet Sega al weten dat het persbericht waarin ‘Sonic Rangers’ wordt genoemd een ‘oude versie’ betrof.

De nieuwe Sonic-game moet verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc. Een releasedatum is nog onbekend.

Sonic Rangers

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Capcom-producer Peter Fabiano verlaat bedrijf na dertien jaar

Lucid voegt bots toe aan Destruction AllStars