in

Door zoon op Twitch gedoneerde 20.000 dollar weer terug bij gezin


De tiener haalde het geld van de spaarrekening van zijn moeder en doneerde gedeeltes van het bedrag tussen 14 en 30 juni aan diverse streamers. Het zou naar streamers als Tfue, Ewokttv, Gorb en sportmannen als Kurt Benkert (Atlanta Falcons) en Meyers Leonard (Miami Heat) zijn gegaan.

“Ik ben zo opgelucht dat het geld weer op mijn rekening staat en dat de nachtmerrie voorbij is”, aldus de moeder tegen Dotesports. Er zou een paar honderd dollar ontbreken, maar de moeder zou tevreden zijn en het hierbij laten.

De moeder kreeg het geld terug door contact op te nemen bij Xsolla, een partner van Twitch en een betaalservice. Wel geeft ze aan dat contact opnemen met Twitch zelf voelde als “tegen een stenen muur oplopen”. Niemand zou op haar berichten hebben gereageerd, al zou het account van haar zoon wel abrupt zijn gesloten, waardoor “alle informatie over transacties verdween”.

Haar zoon zou er volgens zijn moeder spijt van hebben en krijgt tegenwoordig begeleiding. Hij kan nu alleen games spelen terwijl er toezicht over hem wordt gehouden. Xsolla heeft de account van de jongen permanent geblokkeerd zodat er geen donaties meer gemaakt kunnen worden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Horizon Zero Dawn: Complete Edition nu uit voor pc

Nieuwe patch voor PUBG bevat snel schietend MG3 LMG-geweer