in

Ghost of Tsushima Director’s Cut komt naar PS5 en PS4


De Director’s Cut bevat alle content uit de oorspronkelijke PlayStation 4-game, alsmede alle content die sindsdien is uitgekomen. Daarnaast bevat het een uitbreiding in de vorm van een compleet nieuw eiland om te verkennen en te ontdoen van de Mongoolse invasie: Iki. 

Naast het nieuwe verhaal en de personages zijn er op dit eiland nieuwe omgevingen om te ontdekken, nieuwe beschermende kledij voor Jin en zijn paard om vrij te spelen, nieuwe vijanden en minigames te vinden.

Op PlayStation 5 wordt de game daarnaast op meerdere vlakken verbeterd. Zo bewegen de lippen van personages nu juist mee met de ingesproken Japanse stemmen, wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ten volste benut, is er 3D-audio, een 4k-resolutie, framerates die 60 fps nastreven en verbeterde laadtijden. 

De Director’s Cut komt los verkrijgbaar op PS4 (59,99 euro) en PS5 (69,99 euro), maar mensen die de PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima al hebben kunnen voor 20 euro naar de Director’s Cut upgraden op PS4, en voor 30 euro op PS5. Daarbij kan alle opgeslagen progressie overgezet worden naar de Director’s Cut, ook wanneer er van PS4 naar PS5 wordt overgestapt.

Ghost of Tsushima Director’s Cut is vanaf 20 augustus verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op PlayStation Blog.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Star Wars: The Old Republic krijgt Legacy of the Sith-uitbreiding

Pas op voor monsters in Dying Light 2