in

Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober


Ghost of Tsushima: Legends is een gratis update voor de PS4-exclusieve game, die eerder dit jaar verscheen. In het nieuwe speltype kun je samen met vrienden de strijd aangaan. Er zijn verhaalmissies voor twee spelers, of overlevingsmissies voor groepen van vier. Later dit jaar wordt nog een raid toegevoegd.

Spelers moeten eerst versie 1.1 van de game downloaden, vervolgens kunnen zij de gratis update vinden in de PlayStation Store. Er is wel een PlayStation Plus-abonnement vereist om online met anderen te spelen. Je kunt aan Legends beginnen door met het nieuwe personageGyozen the Storyteller te praten in de game, of door het rechtstreeks vanuit het hoofdmenu op te starten.

Naast het nieuwe speltype, worden ook nog andere updates doorgevoerd voor de game. Zo wordt New Game+ toegevoegd, waarmee je het spel opnieuw kunt starten nadat je het hebt uitgespeeld. Je behoudt dan alle verdiende upgrades, maar de moeilijkheidsgraad wordt ook opgeschroefd (al kun je die wel weer handmatig aanpassen).

Verder worden er nieuwe opties toegevoegd aan de fotomodus en wordt het makkelijker om tussen verschillende sets uitrustingen en talismannen te wisselen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Teaser van aankomende Monster Hunter-film te zien

Xbox Series X-versie van Crash Bandicoot 4 duikt op