in , , , , ,

Ghost of Tsushima

Ik heb Ghost of Tsushima tijdens de black friday bij de action voor 12,50 euro gekocht. En de aankoop heeft tot nu geen spijt.  In het begin was ik knijters slecht maar oefening en vooral dogen en op tijd healen  heeft me gered.  Grafisch is de game uitstekend en maakt mooie plaatjes.  De missies en de plattengrond is veel duidelijker dan bij een AC game en weet dus wat je moet doen. 

Ik ben nu zover dat ik het fort kan aanvallen en heb genoeg kracht opgedaan. Je moet dus eerst de site missies doen om sterker te worden en meer xp en gezond op te bouwen.  En je leert ook extra moves om af te weren en knoppen combinaties. Nu lijken eigenlijk alle vijanden a piece of cake ,terwijl in het begin te moeilijk was. 

Je kan hier en daar je wapens upgraden en je pantser aanpassen zodat je minder kwetsbaar ben maar wel iets minder flexibel.  Het verhaal leid mij maar je doet veel beloftes waardoor je gedwongen allerlei zijmissies moet doen om straks te overleven.  Ik heb de game in het  japans staan met ondertiteling zodat de ervaring en de sfeer het beste is   Strakt komt de game naar verluid in maart uit op de pc  en als je houd van samoeria games en hack en slash dan is de game voor jouw.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2.8/5 volgens 12 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Lekker kort samengevat. Daar houd ik wel van. Vind ook dat je dit artikel een stuk beter hebt geschreven dan enkele van je eerdere artikels. Ga zo door en veel plezier met de game!

Lavalera
1 jaar geleden

Ghost of Tsushima is 1 van de beste spellen van de vorige generatie in mijn optiek. Het weet erg goed de Samurai sfeer neer te zetten. Ik voelde elk moment dat ik het spel speelde dat ik Jin Sakai was die in de echte Japanse wereld rond liep. De combat is zoals je zegt even wennen en in het begin best lastig,. Maar het is geen souls game gelukkig dus het went vrij snel en dan is het prima te doen qua moeilijkheid

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik vond het een hele toffe game. Enige wat er nog aan ontbreekt zijn afwisselendere missies en sidemissies die beter worden.

Screenshot Sunday #91

Schattenjacht naar originele GameBoy Advance-games