in

Ghost Recon Breakpoint-dlc bestaat uit drie episodes


De eerste episode, Greenstone begint direct bij lancering en biedt onder andere de eerste raid: Project Titan. De raid brengt vier spelers naar een vulkanisch eiland waar ze extra sterke vijanden en eindbazen kunnen verwachten. Ook begint het eerste evenement met The Terminator in de hoofdrol. Elk evenement levert nieuwe wapens op totdat het eindigt. Daarna kunnen spelers nog wel het verhaal van het evenement doorspelen.

Ook voegt de eerste episode ergens voor januari 2020 nieuwe pvp-maps, factiemissies en nieuwe klassen toe. De eerste klasse is The Engineer, die voor bezitters van de season pass ‘gratis’ beschikbaar wordt en voor andere spelers vrij te spelen is met skill points.

Ghost Recon

verhaalmissies

Episode 2 en 3 voegen verhaalmissies toe die volgens Ubisoft zo’n vijf uur duren. Bezitters van de season pass kunnen deze volledig spelen, anderen enkel het eerste uur. Het is wel mogelijk om met vrienden die de season pass bezitten alsnog de uitbreidingen samen volledig door te spelen.

Beide episodes bieden wederom nieuwe pvp-maps, raids en evenementen met gastpersonages in de hoofdrol. Daarnaast legt de uitgever uit dat spelers Skell Credits verdienen tijdens het spelen en Ghost Points kunnen kopen met echt geld. Met deze laatste kunnen spelers Skell credits en bonussen als time savers kopen.

Kijk hieronder of op de website van Ghost Recon Breakpoint voor een overzicht van de dlc. De game verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Seizoen 11 van Fortnite introduceert Bots

Bekijk hier vanaf 22:00 de State of Play-stream van PlayStation