in

Go to Lazy/Kater zondag Game

Het weekend staat weer voor de deur! Nu ben ik benieuwd wat is jullie go to game op een luie of brakke zondag?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SoonTiel
SoonTiel
1 jaar geleden

Als je kan gamen, dan ben je niet echt brak!

Lizart81
Lizart81
1 jaar geleden

Telltale game of zoiets als journey. zeker geen flitsende actie of racegame

worstenbroodjelife2
1 jaar geleden

Persona 5 werkt de laatste tijd voor m’n kater. Die is er btw niet alleen op zondag. JRPG’s zijn vaak langzaam en een beetje grindy. Prima als je niet te hard wil nadenken met koppijn.

Luigi1985
1 jaar geleden

Nou, als ik een echte kater heb, dan is gamen al teveel gevraagd. Dan wil ik of slapen, of een serie kijken en af en toe naar de koelkast kruipen en naar de deur voor thuisbezorgd.

Gezien mijn leeftijd en zeker ook gezien de coronamaatregelen enzo, komen die dagen gelukkig niet meer zo vaak voor.

Als ik gewoon lui ben, speel ik het liefst gewoon een singleplayer Adventure waarbij een snelle reactie niet per se een vereiste is.

Dokter Caspari
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik ga ook minder de deur uit, sinds Corona meer een thuis zuiper in de weekenden (drink door de weeks praktisch nooit). Maar wel geleerd dit niet langer uit een glas te doen, gaat mij veel te hard dan 😛 Hou oud ben je als ik vragen mag?

paul_junior
paul_junior
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Ik weet het niet zeker. Maar ik denk 35 ;p

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door paul_junior
Dokter Caspari
1 jaar geleden
Antwoord aan  paul_junior

Whaha ja ik nu ook (wat slaaptablet ) :p godver ik merk dat ik nicknames soms maar globaal lees, helemaal met nummertjes er in 😉

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Dokter Caspari
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  paul_junior

Ja dat klopt wel denk ik.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Nee, bier uit een glas kan wel dodelijk zijn, zeker wanneer je het glas steeds vast hebt. Dan wordt het snel warm en moet je het wel achterover gieten. Ik drink de laatste jaren vaker speciaal bier en als ik ergens drink dan doe ik dat meestal zittend tegenwoordig, waardoor je je glas gewoon rustig voor je op tafel zet. Dat scheelt wel enorm in het tempo waarop je drinkt. In mijn (post) studententijd/vrijgezelle leven dronk ik vaak staand in de kroeg en dan wil je eigenlijk geen glas vasthouden, dus drink je m snel leeg, maar neem je gelijk weer een nieuwe, omdat alleen ouwehoeren zonder bier in je hand ook saai is.

Dokter Caspari
1 jaar geleden

ALs ik brak ben van de drank, dan trek ik first-person games niet al te best :p Word er kotsmisselijk van. Meestal grijp ik dan terug op indies of games van weleer : Stardew Valley pak ik er graag bij, en Heroes of Might and Magic 3 speel ik waarschijnlijk tot de dood on scheidt.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Dokter Caspari
paul_junior
paul_junior
1 jaar geleden

Een rustige single player game zoals Breath of the wild. Altijd als ik dan een competitieve game probeer te spelen word ik in de pan gehakt.

Doekal
1 jaar geleden

Transport Tycoon vind ik dan zelf erg rustgevend. Stardew Valley op mijn mobiel gaat dan ook wel eens aan. Maar meestal lig ik dan op de bank met een serie aan eigenlijk. Maja al tijdje geleden dat ik erg brak van een feestje was :(:(

Twee nieuwe mobiele games van Final Fantasy 7 aangekondigd

Nieuwe Dragon Age game wordt singeplayer-rpg!