in

Golf Club: Wasteland aangekondigd


De game wordt ontwikkeld door Demagog Studio en uitgegeven door Untold Tales. Het is een tweedimensionale puzzel-platformer dat zich afspeelt op een post-apocalyptische aarde, waar een golfer genaamd Charley naar terugkeert nu het grootste gedeelte van de mensheid is uitgeroeid. 

De aarde bestaat nu louter uit golfbanen voor rijke kolonisten van Mars. Spelers moeten proberen de golfbal door levels heen te slaan en allerlei obstakels te vermijden. Elke golfbaan vertelt een verhaal over wat er op aarde is gebeurd. Ondertussen is er een radiostation vanuit Mars te horen, waarop hits worden gedraaid die mensen met nostalgie voor de jaren 20 van deze eeuw moeten aanspreken.

Golf Club: Wasteland heeft drie verschillende modi. In Story Mode wordt het verhaal verteld terwijl de verschillende golfbanen worden bezocht, in Challenge Mode moeten spelers proberen onder het gemiddelde aantal slagen (par) van de verschillende parcoursen te blijven en Iron Mode is bedoeld voor de meest ervaren golfers.

Ergens in augustus moet Golf Club: Wasteland verschijnen op Steam, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Elke digitale editie van de game wordt geleverd met een digitale soundtrack en een virtuele graphic novel over Charley. Later deze maand komt er een demo op Steam uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Ratchet and Clank: Rift Apart zonder crunch ontwikkeld’

Driedimensionale retroplatformer Frogun onthuld