in

‘Chromecast Ultra raakt oververhit door Stadia’


Sommige Reddit-gebruikers laten weten dat hun Chromecast Ultra eens of vaker uitviel tijdens het spelen. Bij het nader inspecteren van het apparaat bleek dat de Chromecast extreem heet was. Sommigen zeggen dat het gebeurt tijdens een lange speelsessie, terwijl anderen melden dat de ‘Chromecast niet in staat is om langer dan tien minuten een game te draaien’ voordat het apparaat oververhit raakt.’

Een community manager van Google heeft ondertussen op het probleem gereageerd en zegt dat oververhitting geen probleem kan zijn:

“We weten dat een vorm van hitte bij een apparaat zorgwekkend kan zijn, maar we kunnen bevestigen dat er geen oververhittingsprobleem is bij de Chromcast Ultra. Tijdens normaal gebruik (zoals kattenvideo’s kijken op YouTube) wordt het apparaat warm, maar werkthet naar behoren .

Het team heeft de hardware, dienst en games uitvoerig getest – inclusief lange Stadia- en videosessies – en er werd geen oververhittingsprobleem gedetecteerd.”

Google geeft echter geen reden voor waarom de Chromecast Ultra van sommige gebruikers uitvalt tijdens het spelen op Stadia.

InsideGamer kan bevestigen dat de Chromecast Ultra vrij warm kan worden tijdens het gebruik van Stadia, maar oververhitting is in ons geval niet voorgekomen.

Hier kun je vijf redenen om wel of niet voor Google Stadia te kiezen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Update: De 10 beste games voor de PlayStation 4

Pokémon Sword en Shield bevatten extra Shiny pokémon