in

Gran Turismo 7-maker doet geen concessies op ontwikkeling


Dat liet hij weten tijdens een presentatie op de FIA Gran Turismo Championships 2020, zo berichtVideoGamesChronicle. De CEO van Polyphony Digital meldt dat spelers enorm veel details in de aankomende racegame kunnen verwachten.

“We streven altijd naar het beste bij Polyphony Digital”, zo meldt Yamauchi. “We willen nergens concessies op doen. We willen iedereen het beste leveren. En zo denk ik er niet alleen meer over – het is de gedachtegang van alle tweehonderd werknemers bij ons bedrijf. In Japan is er een gezegde, ‘goddelijkheid zit hem in de details’, en dat klopt helemaal. Onze productiestijl komt neer op hoeveel aandacht er is voor de kleine details, hoe we het perfectioneren, hoe we het bijschaven tot het perfect is en enorm veel aandacht daarop leggen.”

Gran Turismo 7 werd tijdens de PlayStation 5-onthulling aangekondigd en komt dus naar de aankomende console van Sony. Veel meer details over de racegame zijn er nog niet. In een eerdere sizzle reel van de console stond er in kleine letters nog vermeld dat de game in de eerste helft van 2021 uit zou komen, maar die trailer is inmiddels vervangen door dezelfde video waarin geen releaseperiode meer staat.

Gran Turismo 7

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dirt 5 ziet er dankzij patch nu beter uit op Xbox Series-consoles

Christoper Nolan ‘geïnteresseerd’ in gameversie van zijn films