in

Gran Turismo 7 komt mogelijk toch niet in eerste helft van 2021 uit


In een advertentie rond de lancering van de PlayStation 5 kwamen diverse aankomende games voorbij. Eén daarvan is Gran Turismo 7. In het filmpje stond in kleine letters dat het spel in de eerste helft van 2021 uit zou komen.

Inmiddels is de tekst in dit filmpje echter aangepast, zo heeft men opgemerkt op gameforum ResetEra. Er staat nu ‘Gran Turismo 7: in ontwikkeling voor PlayStation 5’. Hoewel er niets over een releaseperiode wordt gemeld, is het opvallend dat Sony de eerdere releaseperiode die duidde op de eerste helft van 2021 weg heeft gehaald.

Fans speculeren dat het bedrijf dit heeft veranderd omdat die periode niet meer haalbaar is. Het is ook mogelijk dat de melding van de eerste helft van 2021 in het oorspronkelijke filmpje simpelweg een fout was. In de onderstaande screengrabs kunnen de oude en nieuwe teksten worden vergeleken.

Gran Turismo 7 werd tijdens de PlayStation 5-onthulling aangekondigd en komt dus naar de aankomende console van Sony. Veel meer details over de racegame zijn er nog niet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Animal Crossing: New Horizons-winterupdate geeft je een besneeuwd eiland

Rebirth Island bevestigd voor Call of Duty: Warzone