in

Grand Theft Auto 5 is meer dan 140 miljoen keer verscheept


Dat heeft uitgever Take-Two Interactive aangekondigd tijdens het bekendmaken van hun cijfers van het derde fiscale kwartaal van het jaar. Het spel is daarmee volgens CEO Strauss Zelnick “een van de meest iconische titels die ooit is geproduceerd. Het spel blijft onze verwachtingen overtreffen.”

Volgens Zelnick zijn er sinds mei 2020 meer exemplaren van Grand Theft Auto 5 verkocht dan in elk ander jaar, met uitzondering van 2013, toen het spel lanceerde. 

Grand Theft Auto 5 is beschikbaar op PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en pc. Later dit jaar moet er ook een versie op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen. Er komt ook een losstaande versie van GTA Online, de online multiplayer van GTA 5, uit.

Zelnick werd ook gevraagd of er mogelijk remasters van oudere Grand Theft Auto-games in de planning staan. “Dat is een geweldige en aanmoedigende vraag”, zo antwoordde Zelnick, waarna hij geen bevestiging of ontkenning gaf. “Updates over ons releaseschema moeten van Rockstar Games komen.”

Rockstar kondigde verder aan dat Red Dead Redemption 2 inmiddels 36 miljoen keer is verscheept en dat NBA 2K21 acht miljoen keer is verscheept. De tweede The Outer Worlds-uitbreiding, Murder on Eridanos, moet voor april 2021 uitkomen.

Grand Theft Auto 5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jamie Lee Curtis speelt Tannis in Borderlands-film

Volgende The Outer Worlds-dlc verschijnt nog voor april