in

Grand Theft Auto 5 verschijnt op 11 november op PS5 en Xbox Series X en S


Dat heeft Rockstar aangekondigd via een nieuwe blogpost. “De uitgebreide en verbeterde versies van Grand Theft Auto 5 en Grand Theft Auto Online, waarin onder andere nieuwe features zitten, verschijnen op 11 november 2021 op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.”

Rockstar vervolgt: “Als een extra bonus komen er deze zomer updates voor GTA Online uit waarin extra voordelen zitten verwerkt voor gamers die ze spelen in de next-gen versies wanneer die beschikbaar zijn. Om het aankomende twintigjarige jubileum van Grand Theft Auto 3 te vieren hebben we nog wat verrassingen die we gaan delen – inclusief iets specifiek voor GTA Online-spelers.”

Op 11 november verschijnt, zoals eerder aangekondigd, ook een losstaande editie van GTA Online op PS5 en de Xbox Series-consoles. Hierin zit dus alleen de online modus van de populaire openwereldgame. PlayStation 5-bezitters kunnen GTA Online de eerste drie maanden vanaf release gratis spelen. PlayStation Plus-leden met een PlayStation 4 kunnen tot release van GTA Online op PS5 aan het begin van elke maand inloggen in de online modus om gratis een miljoen in-game dollars te ontgrendelen.

Grand Theft Auto 5 verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360 en PlayStation 3. De game is daarna ook op pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgekomen en is inmiddels al meer dan 140 miljoen keer verkocht. Het spel is al wel speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via backward compatibility, maar de aankomende next-gen versie moet diverse verbeteringen doorvoeren, al zijn daar nog geen details over bekendgemaakt.

Grand Theft Auto 5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Verken de spelwereld van Biomutant

Tijdelijke Fortnite-modus Impossible Escape onthuld