in

Gratis demo van Immortals Fenyx Rising nu speelbaar


De demo speelt zich af op een exclusieve archipel vol met unieke missies en puzzels. Spelers worden gedurende de demo opgezadeld met de taak om het geheim van de Cyclops te ontrafelen. 

Er is vooralsnog weinig informatie over de speelduur van de demo, maar het zal een goed beeld van de game moeten schetsen. Op het moment van schrijven nog niets bekend over een gratis proefversie voor pc en Nintendo Switch.

Vandaag wordt ook de eerste dlc aan de openwereldgame toegevoegd, genaamd A New God. Spelers die de seizoenspas hebben gekocht, kunnen de dlc gratis downloaden. Het uitbreidingspakket is ook los verkrijgbaar voor vijftien euro. 

Naast de bovengenoemde uitbreiding, staan er nog twee dlc’s op de planning: Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods. Ook deze uitbreidingen zijn inbegrepen in de seizoenspas.

Immortals Fenyx Rising is beschikbaar voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio’s, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steam Game Festival biedt meer dan vijfhonderd demo’s

The Witcher 3: Wild Hunt-basisgame nu los verkrijgbaar op Switch