in

Gratis dlc voor Cyberpunk 2077 verschijnt begin volgend jaar


Er is een officiële website voor de dlc van de game gelanceerd, waarop valt te lezen dat de gratis dlc begin 2021 moet verschijnen. Verdere details zijn niet bekend – zo is het niet duidelijk wat de downloadbare content precies omvat.

Eerder gaf ontwikkelaar CD Projekt Red al aan dat het van plan was om ongeveer dezelfde hoeveelheid dlc als voor The Witcher 3: Wild Hunt uit te brengen. Die game kreeg twee grote betaalde uitbreidingen en zestien kleine gratis downloads.

Op lancering zaten er veel bugs in Cyberpunk 2077. Vooral de versie op Xbox One en PlayStation 4 draaide niet naar behoren, waardoor alle consumenten er voor konden kiezen om hun geld terug te krijgen. De game werd zelfs van de PlayStation Store gehaald. CD Projekt heeft beloofd begin volgend jaar forse updates voor PS4 en Xbox One uit te brengen waardoor de game beter moet lopen op de systemen. Blijkbaar heeft dit geen invloed gehad op de plannen voor de gratis dlc.

Naast de betaalde en gratis downloadbare content, moet er ook een multiplayermodus naar Cyberpunk 2077 komen. Wanneer deze verschijnt is nog niet bekend.

Cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

F1 2020: Kan ik de snelste kwalificatietijd verslaan? Deel 2

Respawn Entertainment werkt mogelijk aan nieuwe IP