in ,

Gratis Games: Assassin’s Creed Chronicles-trilogie

De Assassin’s Creed: Chronicles-trilogie is tot 12 november gratis te claimen op PC via Ubisoft connect. De link vind je hier.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Ondanks ik ze wel geclaimd heb ( het is gratis en ik blijf een Zeeuw) zal ik ze nooit meer spelen. ACC: China was matig, heb de game nog wel uitgespeeld maar er had zoveel meer uitgehaald kunnen worden maar is nu maar een 5je waard. ACC: India was iets meer te behappen mede door dat ik er een Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame vibe bij kreeg maar net zoals bij China is de gameplay erg matig en verder dan een 5,5 kom ik niet voor India. En dan ACC: Russia by far de slechtste Assassin’s Creed die ik ooit heb gespeeld de gameplay is zo slecht dat ik bij de eerste seconde al rage quit verschijnselen had, het verhaal was dan wel weer goed ( althans zover als dat ik de game heb gespeeld want halverwege ben ik daadwerkelijk geraged quit) 4,5 verder kom ik niet voor Russia.

Erik07
Erik07
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Deze zitten zeker niet in je jaarlijkse playthrough 😉

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Erik07

Klopt. Als ik deze games weer zou gaan spelen dan klappen mijn hoofdaders gelijk.

Gameplay van Grand Theft Auto: The Trilogy uitgelekt

Skyrim bestaat 10 jaar! Wat is jouw favoriete stukje content uit deze game?