in , ,

Gratis Games: Tomb Raider-trilogie

1 gratis game niet genoeg voor je? Claim dan snel de Tomb Raider-trilogie via de Epic Games Store! Je hebt namelijk maar tot 6 januari om 17:00 uur om de spellen te claimen.

Als je dat nog niet hebt gedaan is dit de perfecte kans om de ‘nieuwe’ Tomb Raider-trilogie eindelijk eens te spelen. Met een gruwelijkere toon dan ooit hiervoor kan je nu roekeloos op ontdekkingsreis naar de meest beruchte verloren locaties in onze geschiedenis.

In deze epische actie-avontuur trilogie sluip je door jungles, beklim je ijzige bergen en bezoek je oeroude tempels met wonderbaarlijke buiten elk meer waard dan de laatste. Ook de graphics in deze gamereeks zijn ongelooflijk, met een paar van de meest gedetailleerde omgevingen, physics en lichteffecten die de laatste generatie ons kon bieden. 

Qua combat is deze trilogie een third person cover-shooter, waar het zoeken van dekking en 1 bij 1 neerhalen van je vijanden erg belangrijk is. Ze spelen methodisch maar bruut, met momenten die je hart doen racen.

Claim hier Tomb Raider: Game of the Year-edition

Claim hier Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Claim hier Rise of the Tomb Raider: 20 year celebration

Claim

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Mooie afsluiter van de Epic Games Store giveaway. De reboot uit 2013 is één van mijn favoriete spellen aller tijdens en ook mijn favoriete deel uit de hele serie, al draag ik de oude PS1 spellen een warm hart toe. Rise Of The Tomb Raider vond ik ietsjes minder, maar nog steeds goed en Shadow Of The Tomb Raider moet ik ooit nog eens uitspelen. Wat ik daarvan gespeeld heb, was voorlopig wel erg tof.

Fallout 76 is (niet?) het einde van de wereld

Review: Tokyo Jungle (PS3)