in

Gratis Life is Strange: True Colors-stripboek aangekondigd


Het stripboek bevat twee verhalen, beide bevatten personages afkomstig uit het nieuwe Life is Strange-deel. Volgens de aankondiging komen er ook een aantal personages uit de vorige games voorbij. 

Het eerste verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Before the Storm en True Colors en volgt het verhaal van Steph Gingrich. Max en Chloe van Life is Strange 1 komen ook in het verhaal voor. Het tweede verhaal vertelt de reis van Alex Chen, protagonist van True Colors, naar Haven Springs. 

Life is Strange

Life Is Strange: True Colors verschijnt als één volledige game en wordt ontwikkeld door Deck Nine. In True Colors nemen spelers de controle over Alex Chen, die naar het dorpje Haven Springs afreist om haar broer Gabe te bezoeken.

Deck Nine is ook verantwoordelijk voor prequel Life is Strange: Before the Storm uit 2017. De ontwikkelaar vertelt dat spelers Haven Springs vrij kunnen verkennen en dat er voor het eerst motion capture is gebruikt om personages te animeren.

De gratis comic verschijnt op 14 augustus en is bedoeld om Free Comic Day te vieren. Het is nog onduidelijk waar Nederlanders een (digitaal) exemplaar kunnen scoren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Indie World 14 april 2021

Is Assassin’s Creed in Brazilië een goed plan?