in

Gratis Shadow of the Tomb Raider bij monitoren van MSI – Advertorial


De markt wordt werkelijk overspoeld met vette gaming monitoren op het moment. Ze zijn te vinden in allerlei maten met uiteenlopende specs en het is niet gek als je af en toe van gekkigheid niet meer weet waar je nu naar moet zoeken. MSI maakt het je wat gemakkelijker door met 2 nieuwe monitoren te komen, die wat specs betreft exact hetzelfde zijn en in een soort van sweetspot zitten als het gaat om Full HD gaming.

Het gaat om de MSI Optix MAG241CR en MSI Optix MAG271CR. Het zijn in beide gevallen curved LCD-monitoren. Even alle specs op een rij:

  • Beeldverhouding – 16:9
  • Resolutie – 1920×1080
  • Refresh rate – 144Hz
  • Response time – 1ms
  • DCI-P3/SRGB – 90%/115%
  • Brightness – 300 nits
  • Contrast – 3000:1
  • Aansluitingen – 2x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.2, 1x earphone-out
  • USB – 2x USB 2.0, 1x USB 2.0 type-b
MSI

Even voor de duidelijkheid, de specs in beide monitoren zijn dus exact hetzelfde, het enige verschil zit hem in het formaat. Deze monitoren zijn duidelijk gemaakt voor de gamer die een hoge refresh rate belangrijker vinden dan een hoge resolutie, of simpelweg de GPU-kracht niet hebben om 1440p of zelfs 4K gaming mogelijk te maken. Ook gamers die op hoog niveau spelen zullen vrolijk worden van deze monitoren met een 144Hz refresh rate en 1ms vertraging. Wat Full HD gaming betreft zit je met deze MSI-monitoren dus helemaal goed.

De prijzen van deze MSI monitoren liggen iets hoger dan bij de concurrentie, maar dat zie je wel terug in de strakke afwerking, de adjustable stand en de Mystic Light RGB elementen op de achterkant van de monitor, die je uiteraard helemaal zelf naar wens kunt instellen. Mocht je ook een MSI-pc hebben met Mystic Light, kan je de kleuren van de monitor én het pc op elkaar afstemmen met een handige smartphone-app.

Als je op zoek bent naar een Full HD scherm met 144Hz refresh rate, zijn de MSI Optix MAG 241CR en MAG 271CR dus absoluut een aanrader.

Leuk voordeel is daarnaast dat je bij aankoop van de MSI Optix MAG241CR of de MSI Optix MAG271CR een gratis Steam-code krijgt voor het nieuwste avontuur van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider. Kan je meteen genieten van een vette nieuwe game op je gloednieuwe monitor!

Prijs MAG241CR: 319 euro

Prijs MAG271CR: 429 euro

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fifa 19 best verkocht-spel in VK

MSI Optix: 144Hz curved gaming monitor met 1ms vertraging – De Harde Waarheid