in

Desperados 3 krijgt gratis update met nieuwe missies


De nieuwe missies vinden plaats op de Flagstone-, Eagle Falls, Casa DeVitt- en Mayor Higgins’ Estate-maps. Zo moet men in Untitled Voodoo Mission Mayor Higgins’ bruiloft infiltreren via dartpijltjes waarmee men de vijand kan besturen, en in Public Transportation moeten twee dode mannen naar het Eagle Falls-treinstation worden gedragen.

Desperados 3 is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen. De game is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Zustersite Gamer.nl recenseerde de game en schreef: “Desperados 3 doet oude tijden herleven – en niet alleen die van het Wilde Westen. Ontwikkelaar Mimimi blaast succesvol nieuw leven in een verloren gewaande serie uit een uitstervend genre. Desperados 3 stelt je tactische inzicht en vermogen om te improviseren keer op keer op de proef, waardoor iedere overwinning ook echt als jóuw overwinning voelt. Als kers op de taart oogt en klinkt de game perfect sfeervol. Hier leg je graag een vuistvol dollars voor op tafel – of zelfs een paar dollars meer.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sega onthult Phantasy Star Online 2: New Genesis

Er komt de komende tien jaar geen vervolg op Halo Infinite