in

Groot PUBG-toernooi heeft prijzenpot van 2 miljoen dollar


PUBG Corp heeft gisteren de PUBG Global Invitational 2018 aangekondigd. Deze vindt van de zomer plaats in Berlijn. Twintig teams zullen strijden voor in totaal twee miljoen dollar aan prijzengeld. Er komen twee wereldkampioenen uit het toernooi: eentje die speelt in first-person en eentje die speelt in third-person.

Er zijn wel vaker toernooien gehouden met PUBG, waaronder in 2017 op Gamescom, maar er is nog nooit 2 miljoen dollar aan prijzengeld weggegeven rondom de game. Het toernooi is van 25 tot en met 29 juli.

In gerelateerd nieuws is bekendgemaakt dat de Miramar-map voor het eerst speelbaar is in de Xbox One-versie van de game. Spelers moeten daarvoor in de Xbox Store wel de ‘PUBG Test Server’ downloaden. Dat kan vanaf vandaag. De map, die al sinds vorig jaar in de pc-versie speelbaar is, komt dan op 26 april beschikbaar in Nederland van 2 uur ‘s nachts tot 8 uur ‘s ochtends. Op 27 en 28 april herhaalt zich deze testperiode. In dit weekend kan de map ook nog getest worden, maar dan van 8 uur ‘s avond’s tot 8 uur ‘s ochtends.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tien procent van alle Nederlanders speelt nog Wordfeud

Avengers: Infinity War review – Marvel en Disney snappen ons