in

Grote mediaplatformen steunen E3 2021


Het bedrijf maakt bekend dat het samenwerkt met IGN, Future Games (PC Gamer, Gamesradar, PlayStation Magazine UK), Polygon, Gamespot, IGN China en Game Bonfire om ‘het bereik van het evenement uit te breiden’. 

De ESA zegt elke mediapartner te ‘integreren’ in de programmering van het evenement. Dat houdt in dat online evenementen als IGN Summer of Gaming, Future Games Show en de PC Gaming Show op elkaar worden afgestemd.

“We richten ons op ervoor zorgen dat E3 het meest innovatieve en gemeenschappelijke evenement in de industrie blijft”, zegt ESA-CEO Stanley Pierre-Louis. “Het binnenhalen van een aantal van de grootste mediapartners is daarom cruciaal voor een succesvol evenement.

Elke partner speelt een belangrijke rol bij het bereiken van meer fans dan ooit. Met de digitale vorm van dit jaar bieden we het publiek opwindende en unieke manieren om de magie van E3 te ervaren.”

E3 2021 vindt tussen 12 en 15 juni plaats. Het evenement is volledig gratis te volgen en wordt ondersteund door Nintendo, Microsoft, Ubisoft en andere grote uitgevers.

E3

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Cyberpunk 2077-update pakt plots verschijnen politie aan

Warframe is geoptimaliseerd voor Xbox Series X en S