in

GTA 6 verschijnt naar verluidt in 2025


Dat beweert Tom Henderson, een lekker met een redelijk goede reputatie. Zo wist Henderson in een eerdere video al een aantal details van Battlefield 2042 in kaart te brengen voordat EA deze bekend had gemaakt.

In zijn nieuwste video gaat Henderson in op een aantal details van Grand Theft Auto 6. Zo geeft de hij aan dat het volgende deel van de gevierde franchise plaatsvindt in een hedendaags Vice City. Uit eerdere geruchten bleek al dat GTA 6 zich af zou spelen in Vice City, maar dan in een jaren 80-setting. 

In dezelfde video, beweert Henderson dat de map van GTA 6 erg dynamisch wordt. In de praktijk zal dat betekenen dat er constant nieuwe points of interest aan de map worden toegevoegd. Ook zegt Henderson dat er, net als in GTA V, meerdere personages speelbaar zijn in het nieuwe deel. 

Henderson geeft tevens aan dat ontwikkelaar Rockstar hun personeel zoveel mogelijk vrijheid wil bieden als het aankomt op het ontwikkelen van content voor GTA Online.

Tenslotte geeft Henderson aan dat GTA 6 voorlopig niet aangekondigd gaat worden, omdat de ontwikkelaar de game niet wil uitstellen. 

Volgens de geruchten verschijnt GTA 6 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beste YouTube-kanalen over gaming?

Twee nieuwe Control-games in ontwikkeling