in

GTA-maker wil ‘absoluut’ singleplayerverhalen blijven vertellen


Dat werd bevestigd in een interview van GQ-Magazine met Rockstars Tarek Hamad en Scott Butchard. Hamad antwoordde “absoluut” op de vraag of de ontwikkelaar nog interesse heeft in het vertellen van singleplayerverhalen.

Fans gaan er van uit dat de ontwikkelaar al geruime tijd aan Grand Theft Auto 6 werkt. De focus van Grand Theft Auto 5 is na release echter vooral op GTA Online, de online modus van de game, komen te liggen.

Het interview draait dan ook vooral om The Cayo Perico Heist, een recentelijk uitgekomen uitbreiding op de online modus. Deze nieuwe content is expres zo ontworpen dat spelers van GTA Online het zowel alleen als met andere spelers kunnen doorlopen. “We willen (deze structuur) doorzetten”, aldus Butchard. “We willen teams en spelers die in co-op spelen respecteren, maar tegelijkertijd willen we dat solospelers er een net zo toffe ervaring uithalen.”

Hoewel men in het interview dus bevestigd dat singleplayerverhalen binnen GTA blijven bestaan, lijkt bovenstaande quote te hinten naar een soort samensmelting van singleplayer- en online gameplay in de toekomst.

GTA Online

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Demo van onuitgegeven Simpsons-game op Dreamcast ontdekt

The Witcher-documentaire toont monsters uit de serie