in , , ,

GTA: The Trilogy wordt geslacht op Metacritic

Grand Theft Auto: The Trilogy – Remastered valt niet in de smaak bij het publiek op Metacritic. Gemiddeld scoort de game voor de pc en de Xbox Series X zelfs een gemiddelde van 0,5.

Gamers zijn woest omdat Rockstar veel te weinig moeite in de remasters heeft gestopt. De Switch-versie scoort gemiddeld ook een 0,5 en de PlayStation 5-versie een 0,9. Het gemiddelde van professionele recensenten komt nog wel op een voldoende voor de PlayStation: een 6,4 gebaseerd op 7 recensies.

Grafisch vallen de remasters tegen, de character models worden belachelijk gemaakt en dan is er ook nog gedoe met dingen die in de codes zijn gevonden. Dataminers vonden bijvoorbeeld codes van oude muzieknummers en de Hot Coffee-mod en dat betekent volgens het internet lui werk van Rockstar. Dit gedoe leidde er zelfs toe dat de trilogie offline werd gehaald op de pc. 

Dit zijn enkele voorbeelden van gebruikers die de game een 0 geven:

“I was going to write something creative and funny but decided it’s just not worth my time. If Rockstar doesn’t give a damn then why should I?”

“Absolutely disgusting remaster. Cyberpunk looks like polished art compared to this trilogy. Full of bugs, terrible looking characters, bad graphic and performance. You can’t buy legally classic editions of thoose game becouse of this cash grab. Shame on you Rockstar. San Andreas Definitive Edition is not worth to play even on gamepass.”

“If less than 0 was an option it would be used here. These games have been ruined, luckily I still have the originals on PS2 or I would never be able to play these again. Unfinished junk, wouldn’t pay more than $10 for these **** so called ‘remasters.'”

Is de kritiek terecht of is het een beetje overtrokken? Laat het weten in de reacties! 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
8 maanden geleden

En dat is zwaar maar dan ook zwaar terecht.

Dokter Caspari
8 maanden geleden
Antwoord aan  coola

Heb je ze al gespeeld? Hoe ervaar jij ze Meta, geld niet waard?

coola
8 maanden geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Toevallig vandaag bij een maat van me San Andreas gespeeld. En dat viel mij echt zwaar tegen. heel erg veel game breaking bugs , maar dat is nog niet eens het ergste, zelfs zonder die bugs is het afschuwelijk die high Def textures doen 9 van de 10 meer slecht voor de game dan goeds. Vooral de gezichten van CJ, Smoke en Ryder zijn echt slecht.

En die framerate op de console. 30 en niet eens stabiel had het gevoel dat hij wel eens zakte naar de 20.

Dokter Caspari
8 maanden geleden
Antwoord aan  coola

Hmmm, das minder. Wilde hem ooit wel es voor de Switch halen, die speel ik toch alleen in handheld, dus dan is resolutie en texture kwaliteit niet zo’n dingetje. Vond de Switcher eerst ook erg slikken, die game ken ik van de ps4 dus dit was echt heel wat stappen terug. Maar na een tijdje spelen kijk je er zo doorheen en wennen je ogen aan de kwaliteit. Zelfde ervaar ik met retro gaming op originele consoles op moderne tv’s.

Erik07
Erik07
8 maanden geleden

Ik denk dat het vooral met verwachtingen te maken heeft, want ik geniet enorm van de remasters. Een aantal dingen hadden ze wat mij betreft wel iets anders mogen aanpakken (zoals het richten met wapens en de navigatie in auto’s) maar verder zijn ze net zo leuk als vroeger.

Laatst bewerkt 8 maanden geleden door Erik07
rpenning
rpenning
8 maanden geleden

Verrassend weer een bedrijf met een bankrekening waar je u tegen zegt, maar dan tog alle kantjes eraf proberen te lopen schandalig!!

Screenshot Sunday #33

Meer dan zeventig Xbox- en Xbox 360-games backwards compatible gemaakt op moderne Xbox-consoles