in

Guided missile in Fortnite wordt verwijderd


Epic Games zegt dat het veel meldingen heeft gehad over de sterkte van het wapen en of het wel eerlijk zou zijn. Het wapen is gisteren uit het spel verwijderd .

Het bedrijf heeft in een statement uitgelegd waarom ze tot die keuze zijn gekomen: “We’ve gotten a lot of feedback around the Guided Missile, in particular concerns over fairness and strength of the weapon. We share your concerns, so we’ve put the Guided Missile into the vault while we figure out the next steps for its future.” Het is dus mogelijk dat het wapen in de toekomst in een aangepaste vorm terugkomt.

Door de guided missile was het makkelijk om te ‘surfen’ op de raket die het afvuurt. Deze techniek is ook mogelijk bij normale rocket launchers, maar wordt door het op afstand besturen van de raket nog makkelijker.

Andere dingen die zijn aangepast in deze update is de animatie tussen het wisselen van wapens. De animatie is langzamer geworden, omdat het mogelijk was om sneller achter elkaar te schieten door elke keer van wapen te veranderen dan gewoon te herladen. Dit werd door veel spelers uitgebuit.

Hekken staan in de weg

Ook klagen Fortnite spelers dat het niet mogelijk is om door hekken heen te bouwen. Zo melde een speler op Reddit met de tekst: “For the love of god can we please build through fences? I’m tired of dying like this.”

In een eerdere update had Epic het namelijk al mogelijk gemaakt om door in-game objecten heen te bouwen. Zo kon de speler door muren en trappen heen bouwen. Epic heeft beloofd het te fixen in update 3.6. Het is niet bekend wanneer deze wordt doorgevoerd.

Fortnite flitch hek

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NBA PlayGrounds 2 verschijnt deze zomer

Eerste Nederlandse Netflix-serie over Gouden Eeuw en demonen