in

Halo Infinite bevat dynamisch weersysteem


Dat blijkt uit een livestream van ontwikkelaar 343 Industries, waar het nieuwe informatie over de game deelde. Het dynamische weersysteem zorgt er voor dat er elementen als wind en mist kunnen verschijnen in de game. Na release kunnen er mogelijk ook nog (sneeuw)stormen worden toegevoegd. Er is ook een dag- en nachtcyclus aanwezig. Dit heeft ook invloed op hoe vijanden op de speler reageren.

343 gaf ook aan dat de ontwikkelaar voor de game is geïnspireerd door de Silent Cartographer-missie uit Halo: Combat Evolved. Hierin konden spelers zelf bepalen hoe ze de strijdt aangingen met de vijanden en hoe men de missie klaart. Deze filosofie moet als een rode draad door de open wereld van Infinite lopen.

343 Industries gaf nog veel meer kleine details tijdens de stream. Zo bevat de game geen dual wielding en kan men niet als een Elite spelen. “Dit is een Master Chief- en Spartan-verhaal.” Ook kunnen spelers blijkbaar objecten van de rand van de spelwereld afduwen. 

Halo Infinite moest eigenlijk met de lancering van de Xbox Series X en S eind vorig jaar verschijnen. Na de eerste onthulling eerder in 2020, die door fans wisselend werd ontvangen, besloten 343 en Microsoft meer tijd in de ontwikkeling te steken. Infinite moet nu ergens later dit jaar uitkomen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt daarbij free-to-play.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Crash Bandicoot 4 komt op 26 maart uit op pc

Ontwikkelaar deelt woensdag nieuwe details rondom Dying Light 2