in

Halo Infinite komt deze feestdagen uit


Een specifieke datum werd niet genoemd. Het gaat zowel om de singleplayercampagne als het eerste seizoen van de free-to-play multiplayer.

Tijdens de Microsoft-persconferentie werd de game getoond. Te zien is hoe Master Chief door een gebroken ruimteschip zweeft. Hij gebruikt daarbij zijn grijphaak om zichzelf naar brokstukken toe te trekken. Ook is te zien hoe Master Chief contact heeft met een nieuwe AI – Cortona bestaat volgens de nieuwe AI niet meer. Na de beelden van de campagne werd multiplayergameplay getoond. Meer informatie wordt in een artikel op Xbox Wire gegeven.

Halo Infinite is het nieuwste deel in de langlopende reeks rondom de Master Chief en de zogenaamde ‘Halo’s’, ringvormige, door Forerunners gemaakte planeten waarmee al het leven in het universum kan worden uitgeroeid. Het nieuwste Halo-deel moet een open spelwereld bieden in plaats van traditionele levels.

Halo Infinite moest eigenlijk vorig jaar met de lancering van de Xbox Series X en S verschijnen, maar werd uitgesteld naar dit jaar. Na de eerste onthulling eerder in 2020, die door fans wisselend werd ontvangen, besloten 343 en Microsoft meer tijd in de ontwikkeling te steken. De game komt naar Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Diablo 2: Resurrected verschijnt op 23 augustus

Algemeen topic: Square Enix Presents vanavond 21.15 uur