in ,

Halo Master Chief Collectie

Bij een sale was ik zo dom om Halo 4 en Halo Reach te kopen in de Microsoft Store. Ik heb zeker 5 dagen geprobeerd te downloaden en programmeer regeltjes ingevuld  in de powershell en command prompt niks hielp. Wat bleek ondanks dat ik anti-virus en firewall uit had staan toch de firewall de boel blokte pas na 5 dagen de-installeerde ik alles en ja hoor de  boel begon te downloaden.

Nu de gameplay Ik heb Halo Reach maar in het begin gespeeld maar de game viel me zeer tegen omdat ondanks de graphics waren geoptimaliseerd het er totaal niet uit zag en gameplay al snel repetitief en saai werd. 

Halo 4 zag er al beter uit , en je moet even doorbijten in het begin maar dan opent de wereld zich en word het na een paar uur spelen leuk en meer afwisselt hoewel de vijanden elke keer hetzelfde zijn. Wat mij tegenviel was dat er weinig of geen munitie clips aanwezig waren waardoor je gedwongen wordt om zuinig met je ammo om te gaan.  Hoe verder je in het verhaal komt hoe leuker het wordt. Allen de stem van Cortane wordt irritant en vervelend,. je moet het eigenlijk kunnen instellen wanneer zij haar mond moet houden.

Kortom wie geen buil wil vallen aan best leuke game en het ziet als voorbereiding van Halo Infinte kan soms voor 5 euro veel game plezier op doen. Dus Halo 4 is kortom een aanrader !!

Wel Steam versie kopen dat scheelt veel grijze haren , hoop ik !!

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Ik vond Halo Reach wel tof. Verder

[quote] Kortom wie geen buil wil vallen aan best leuke game en het ziet als voorbereiding van Halo Infinte kan soms voor 5 euro veel game plezier op doen. Dus Halo 4 is kortom een aanrader !![/quote]

Wat je hier nu precies wilt zeggen is me een raadsel.

Cortana heb ik me zelf nooit aan gestoord overigens.

Wist overigens niet dat Halo 4 ook in de Master Chief Collection zat.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Gourami

Horrorgame in Sound Mind verschijnt op 3 augustus

Microsoft zou niet meer in gesprek zijn met Discord voor overname