in

Hangar 13 sluit nieuwe Mafia-game niet uit


Dat meldt de studio in een interview met SegmentNext. “We hopen dat fans genieten van Definitive Edition. Als de game goed verkoopt, kunnen we onze energie mogelijk richten op een nieuw deel. Ik weet dat ons team het geweldig zou vinden om een nog Mafia-game te ontwikkelen als we de kans krijgen.”

Voorlopig zit een nieuwe Mafia door Hangar 13 er in ieder geval niet in – eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat de studio aan een nieuwe IP werkt. Dat wordt in het recente interview ook weer benadrukt: “We werken intussen aan een ander project. Ik kan je er nog niets over vertellen, maar logischerwijs zijn we er enthousiast over.”

Mafia: Definitive Edition komt op 25 september voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One uit. Het is,in tegenstelling tot de recent uitgebrachte Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition, een volledige remake. Hangar 13 heeft de game opnieuw gebouwd in de engine van Mafia 3, maar de game volgt dezelfde plotlijnen als het origineel. Verder is de game uitgebreid met nieuwe dialogen, gameplaysecties en uitgebreidere achtergrondverhalen van personages.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gamescom Opening Night Live-spellen worden vanaf vandaag onthuld

Gotham Knights onthuld, komt volgend jaar uit