in

HBO onthult teaser van prequel Game of Thrones

De serie heet ‘House of The Dragon’ en speelt zich 200 jaar terug in de geschiedenis af. Dit betekent dat een groot gedeelte van de nieuwe show hoogstwaarschijnlijk het verhaal van de Targaryans volgt. Net als Game of Thrones kan je hem kijken via HBO.

Ben je enthousiast over deze opvolger van een van de meest populaire series ooit? Of ben je misschien skeptisch na het einde van Game of Thrones.

Het linkje naar de trailer vind je hier:

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
10 maanden geleden

Ik hoop natuurljk van harte dat dit een succes wordt! Voorlopig ben ik nog een beetje terughoudend. HBO heeft de laatste siezoenen van GoT niet bepaald naar een nieuw hoogtepunt gebracht,

Lync
Lync
10 maanden geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Volgens mij, corrigeer me als ik het fout heb, was het laatste seizoen van GoT niet meer in samenwerking met George, en waren die producentenbroertjes er al een soort van klaar mee. Wat ik uit alles haal is dat de prequels weer met R R Martin worden gemaakt, en dat de producenten gewoon enthousiast zijn. Ofzo. Dus mijn hoop is wel hoog met deze.

Luigi1985
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lync

Ik heb het laatste seizoen niet eens gekeken. Tot en met seizoen zes vond ik het echt een super vette serie, maar daarna gingen ze het echt rushen en toen ik hoorde hoe slecht het laatste seizoen was, ben ik nog wel begonnen aan de eerste episode, maar ik heb m halverwege afgezet.

Lync
Lync
10 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Tja ik geef je geen ongelijk, ik heb ‘m puur af gekeken voor de volledigheid.

SamuraiPizzaCat
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lync

Dat klopt, laatste GoT seizoenen was zonder George, House of Dragons staat hij als co-writer te boek. Dus ik hoop dat we weer dezelfde kwaliteit mogen verwachten zoals de eerste seizoenen GoT.

Win een dikke gaming-laptop met jouw zelfgemaakt concept art!

Broncode en meer van Twitch uitgelekt